Aiki-Budo Sport/Ronin B.V.


Dennenlaan 28 1161 CR Zwanenburg
020 613 6764 Klik om te bellen

Fysieke winkel met ruim 3000 producten op voorraad
Persoonlijk advies op maat
Meer dan 40 jaar ervaring

Over Aiki-Budo Sport/Ronin B.V.

Aiki-Budo Sport is al sinds 1979 dé leverancier van vechtsport materialen in Amsterdam en omstreken. In 1979 gestart door Jan en Joke Lodewijks op de Bos en Lommerweg, in 1981 verhuisd naar de locatie op de Burgemeester van Leeuwenlaan en nu vanaf 1 december 2021 zijn we verhuisd naar de Dennenlaan 28, in Zwanenburg. In de begin jaren lag de nadruk op de traditionele Budosporten, het Kick- en Thaiboksen stond toen nog volledig aan het begin van hun ontwikkeling. Begin jaren 90 werd er gestart met het RONIN® merk. Eerst alleen Karate- en Judopakken en later werden ook de Bokshandschoenen en dergelijke toegevoegd. Op dit moment is er van het merk RONIN® een complete lijn vechtsport materialen voor zowel de traditionele vechtsporter als de hardere contact sporter.

In 2005 is het merk MUAY® ontstaan en toegevoegd aan de collectie. Dit originele Thaise merk levert Thaiboks materiaal van hoge kwaliteit. Controle tijdens de productie en het verpakken zorgen ervoor dat de kwaliteit van de producten is gewaarborgd. Op dit moment worden de producten van zowel RONIN® als MUAY® op verschillende locaties in Nederland verkocht en natuurlijk in onze eigen winkel en webshop.

Team Aiki-Budo Sport

Ons team bestaat uit 5 medewerkers en hebben allemaal, meestal uit eigen ervaringen, verstand en kennis van verschillende vechtsporten. Zo kunnen we je altijd een goed advies geven en helpen om de keuze te maken voor de juiste producten.

Webshop & fysieke winkel

De combinatie winkel en webshop heeft een aantal voordelen. Alle materialen die in de webshop te koop zijn, zijn ook fysiek in onze winkel aanwezig. Zo kan je de materialen in de winkel zelf uitzoeken en passen waarna je eventueel ook nog later de bestelling kan doen in de webshop en het geheel thuis laat bezorgen. Andersom kan natuurlijk ook, een bestelling via de webshop is toch niet de juiste maat en kan dus ook in de winkel bij ons geruild worden met advies op maat.

Telefonisch advies bij webshop bestellingen

Als je op onze webshop aan het kijken bent en je komt er niet helemaal uit kan je tijdens onze openingstijden natuurlijk altijd even bellen om wat extra informatie of advies te vragen. Buiten de openingstijden om kan je ons ook 24/7 bereiken via de mail. We helpen je graag. En als het artikel toch te groot of te klein is kan je altijd in de winkel langskomen om te passen en eventueel om te ruilen! 0206136764

Aiki-Budo Sport, dé vechtsportspecialist

Foto's

Onze winkel in Zwanenburg

Aiki-Budo Sport/Ronin B.V. in het kort

Artikelen

Vechtsportartikelen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Aiki-Budo Sport/Ronin B.V.


Dennenlaan 28 1161 CR Zwanenburg
020 613 6764 Klik om te bellen