Anders Outdoor


Sportlaan 3c 4209 AX Schelluinen
0183 512 435 Klik om te bellen

Over Anders Outdoor

Welkom bij Anders Outdoor

Anders Outdoor is dé outdoor specialist in de regio Gorinchem en ver daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in winter- en wandelsport.

Wij doen sommige dingen net even anders dan anderen. Andere merken, andere producten.
Wij vinden dat  'buiten' een verlengstuk van jezelf moet zijn: dynamisch, avontuurlijk, energiek, modern, kleurrijk. Want alles wordt mooier als je het doet met dingen die écht bij jou passen.

Professionele passie

Ons bedrijf is vanuit hobby en passie als skiservice ontstaan en doorgegroeid naar een professionele speciaalzaak voor wintersport en wandelen. Bij ons staat service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs voorop. Daarom zoeken wij steeds naar de mooiste producten en investeren wij continu in kennis om onze klanten goed te kunnen helpen.

Wintersportplezier begint met goed materiaal

In de winter kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van uw wintersportmateriaal. Zoekt u een mooie ski, skischoenen, skisokken, een skihelm of skibril. Dit kunt u bij ons vinden. In onze eigen werkplaats voeren wij het onderhoud uit en zorgen wij dat uw ski's en snowboard er weer helemaal klaar voor staan. Daarnaast kunnen wij diverse aanpassingen aan skischoenen uitvoeren.

Wandelen mag best hip zijn

In de zomer maakt de wintercollectie plaats voor mooie producten voor de wandelaars, zoals wandelschoenen, wandelkleding, wandelsokken, een rugzak. Bij ons kunt u terecht voor het totaalaanbod om uw wandeltochten te kunnen maken. Vaak zien wandelsportartikelen er degelijk (saai) uit, bij ons is dit absoluut niet het geval. Onze collectie onderscheidt zich juist door zijn frisse en modieuze kleuren. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

Inlegzolen op maat voor iedereen

Inlegzolen op maat zijn er niet alleen voor wintersporters en wandelaars. Iedereen heeft baat bij een goede voetondersteuning. Of je nu sport of beroepsmatig veel loopt, een goede inlegzool biedt ondersteuning en comfort. Als gecertificeerd bootfitter zijn wij gespecialiseerd in inlegzolen op maat en kunnen wij iedereen een passende oplossing bieden.

Makkelijk bereikbaar

Onze winkel staat in Schelluinen (bij Gorinchem), vrijwel direct aan de provinciale weg N216 van Gorinchem naar Schoonhoven, en  is snel en eenvoudig te bereiken vanaf de snelwegen A15 en A27. In de directe nabijheid is gratis parkeerruimte aanwezig.

Foto's

Artikelen

Kleding
Schoenen
Wandel- en bergschoenen
Wandelsportartikelen
Wintersportartikelen

Onze locatie

Logo Anders Outdoor

Anders Outdoor

Anders Outdoor


Sportlaan 3c 4209 AX Schelluinen
0183 512 435 Klik om te bellen