Antilope Outdoor


Cortgene 9 2951 EA Alblasserdam
078-7850351 Klik om te bellen

Over Antilope Outdoor

Maakt u graag lange trektochten door de bergen? Of vindt u het vooral leuk om in de weekenden een wandeling in de omgeving te maken? Antilope Outdoor heeft alles in huis voor de wandelliefhebber. Met een groot assortiment aan wandelschoenen, buitenkleding en andere accessoires is het een echte wandelspecialist. Bij Antilope Outdoor vindt u alles waarmee het buiten echt genieten wordt.

Service vinden wij het allerbelangrijkst. Omdat een goede wandelschoen een zeer persoonlijke keuze is, vinden wij het zeer belangrijk om de tijd voor u te nemen, zodat u naar huis gaat met de schoen die het best aan uw wensen voldoet. En dankzij het "Experience Center" achter onze winkel kunt u ze gelijk testen op allerlei verschillende ondergronden.

Wij hebben deskundig personeel in huis met jaren ervaring in de buitensport. Ook als u voetproblemen heeft, kunnen wij u voetkundig advies geven. Niet alleen de juiste schoen, maar ook de juiste zool kunnen wij u aanraden. En is het probleem niet op te vangen met ander schoeisel, werken wij samen met podologen en therapeuten die u vrijblijvend kunnen adviseren.

Dus als u graag te voet de wereld verkent, kom dan eens langs in onze outdoorwinkel in Alblasserdam! De koffie staat voor u klaar.

Foto's

Antilope Outdoor in het kort

Artikelen

Accessoires
Kleding
Schoenen
Wandel- en bergschoenen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Antilope Outdoor


Cortgene 9 2951 EA Alblasserdam
078-7850351 Klik om te bellen