Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Sportlaan 3c
    4209 AX Schelluinen
  • 0183 512 435
  • Website

Anders Outdoor

Welkom bij Anders Outdoor

Anders Outdoor is dé outdoor specialist in de regio Gorinchem en ver daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in winter- en wandelsport.

Wij doen sommige dingen net even anders dan anderen. Andere merken, andere producten.
Wij vinden dat  'buiten' een verlengstuk van jezelf moet zijn: dynamisch, avontuurlijk, energiek, modern, kleurrijk. Want alles wordt mooier als je het doet met dingen die écht bij jou passen.

Professionele passie

Ons bedrijf is vanuit hobby en passie als skiservice ontstaan en doorgegroeid naar een professionele speciaalzaak voor wintersport en wandelen. Bij ons staat service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs voorop. Daarom zoeken wij steeds naar de mooiste producten en investeren wij continu in kennis om onze klanten goed te kunnen helpen.

Wintersportplezier begint met goed materiaal

In de winter kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van uw wintersportmateriaal. Zoekt u een mooie ski, skischoenen, skisokken, een skihelm of skibril. Dit kunt u bij ons vinden. In onze eigen werkplaats voeren wij het onderhoud uit en zorgen wij dat uw ski's en snowboard er weer helemaal klaar voor staan. Daarnaast kunnen wij diverse aanpassingen aan skischoenen uitvoeren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor goede inlegzolen, die wij zelfs helemaal op maat kunnen maken!

Wandelen mag best hip zijn

In de zomer maakt de wintercollectie plaats voor mooie producten voor de wandelaars, zoals wandelschoenen, wandelkleding, wandelsokken, een rugzak. Bij ons kunt u terecht voor het totaalaanbod om uw wandeltochten te kunnen maken. Vaak zien  wandelsportartikelen er degelijk (saai) uit, bij ons is dit absoluut niet het geval. Onze collectie onderscheidt zich juist door zijn frisse en modieuze kleuren. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

Makkelijk bereikbaar

Onze winkel staat in Schelluinen (bij Gorinchem), vrijwel direct aan de provinciale weg N216 van Gorinchem naar Schoonhoven, en  is snel en eenvoudig te bereiken vanaf de snelwegen A15 en A27. In de directe nabijheid is gratis parkeerruimte aanwezig.


Foto's van Anders Outdoor


Deze sportwinkel in het kort

Artikelen

  • Kleding
  • Schoenen
  • Wandel- en bergschoenen
  • Wandelsportartikelen
  • Wintersportartikelen

Online bestellen:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee