Joka Sport


Pesetastraat 74 2991 XT Barendrecht
0180769126 Klik om te bellen

Over Joka Sport

DE VECHTSPORT WINKEL VOOR IEDEREEN!

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.

DE VECHTSPORT WINKEL MET DE HOOGSTE KWALITEIT

Jokasport.nl is een vechtsport winkel met zeer uiteenlopende producten. U kunt in onze sportwinkel terecht voor de standaard artikelen die deel uitmaken van uw sportuitrusting, maar ook voor uw voeding of aanvullende producten voor uw personal training. Met vooraanstaande merken als Adidas, Everlast, Stiel, Super Pro en Twins en vele andere weet u zeker dat u in deze vechtsport winkel de artikelen krijgt van alleen de hoogste kwaliteit waarmee u optimaal kan presteren.

UITEENLOPEND AANBOD

Jokasport.nl is de vechtsport winkel uit omgeving Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk en Schiedam. Voor tal van artikelen voor de vechtsport en voor de krachtsport bent u op de juiste site. Welke vechtsport u ook beoefent, deze vechtsport winkel biedt u een zeer ruim assortiment. Handschoenen, kleding, sporttassen, dit is maar een kleine greep uit het enorme aanbod dat u op Jokasport.nl kunt vinden. De producten van deze vechtsport winkel zijn voor u handig in een aantal categorieën onderverdeeld.

Foto's

Joka Sport in het kort

Artikelen

Accessoires
Kleding
Rackets, sticks, ballen, etc.
Schoenen
Vechtsport & Krachtsport artikelen
Vechtsportartikelen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Joka Sport


Pesetastraat 74 2991 XT Barendrecht
0180769126 Klik om te bellen