Joka Sport


Pesetastraat 74 2991 XT Barendrecht
010 737 0064 Klik om te bellen

Ruime voorraad, persoonlijk advies
50+ jaar ervaring, Betrouwbare experts sinds 1968
3 Fysieke winkels met ruim 2000 artikelen

Over Joka Sport

DE VECHTSPORT WINKEL VOOR IEDEREEN!

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport is de sportwinkel voor iedereen.

DE VECHTSPORT WINKEL MET DE HOOGSTE KWALITEIT

Jokasport is een vechtsport winkel met zeer uiteenlopende producten. U kunt in onze sportwinkel terecht voor de standaard artikelen die deel uitmaken van uw sportuitrusting, maar ook voor uw voeding of aanvullende producten voor uw personal training. Met vooraanstaande merken als Adidas, Everlast, Stiel, Super Pro en Twins en vele andere weet u zeker dat u in deze vechtsport winkel de artikelen krijgt van alleen de hoogste kwaliteit waarmee u optimaal kan presteren.

UITEENLOPEND AANBOD

Jokasport is de vechtsport winkel uit omgeving Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk en Schiedam. Voor tal van artikelen voor de vechtsport en voor de krachtsport bent u op de juiste site. Welke vechtsport u ook beoefent, deze vechtsport winkel biedt u een zeer ruim assortiment. Handschoenen, kleding, sporttassen, dit is maar een kleine greep uit het enorme aanbod dat u op Jokasport kunt vinden. De producten van deze vechtsport winkel zijn voor u handig in een aantal categorieën onderverdeeld.

De vechtsport en krachtsport specialist sinds 1968

Foto's

Joka Sport in het kort

Artikelen

Accessoires
Kleding
Rackets, sticks, ballen, etc.
Schoenen
Vechtsport & Krachtsport artikelen
Vechtsportartikelen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

Webwinkel Keurmerk

Onze locatie

Joka Sport


Pesetastraat 74 2991 XT Barendrecht
010 737 0064 Klik om te bellen