Kievit Sport


Sabina Klinkhamerweg 10 7555 SK Hengelo
088 454 7767 Klik om te bellen

Over Kievit Sport

Wij zijn Kievit Sport

Hardlopen, zaalsporten of obstacle running: welke sport je ook doet, het begint bij een stevige basis. Kievit Sport biedt jou de juiste dames- of herenschoenen voor iedere ondergrond. Ook in onze sportwinkel. Met onze loopanalyse selecteren we de perfecte schoen voor jou en ontdekken we ook of je een kans hebt om blessures te krijgen.

Daarnaast bieden we producten en adviezen op maat, óók voor je hele team. Je bent van harte welkom in onze winkel in Hengelo voor de uitgebreide loopanalyse en een goed schoenadvies! Maak hiervoor direct een afspraak in de winkel.

Uniek: onze loopanalyse

Wij zijn in staat om jouw looppatroon op de best mogelijke manier te analyseren. We doen onderzoek met behulp van marker tracking, high-speed camera’s en drukmetingen. Daarnaast brengen we de lengte- en breedteverhouding van je voeten in kaart. Zo zien we of je schoenen nodig hebt voor smalle of juist brede voeten. Met deze verschillende metingen bepalen we welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn. De schoen kiest jou!

Bij de loopanalyse kijken we naar looptechniek, bewegingen van het lichaam en welke schoenen daarbij het beste passen. De belangrijkste onderdelen van het looppatroon zijn: type landing, armbeweging, algehele loophouding, standfase, zwaaifase, core stability en de pronatiegraad.

Merken: Asics, Brooks, Mizuno, Saucony, Hoka, Garmin, Hummel, Stanno

www.kievitsport.nl

RECHT op je DOEL AF

Onze locatie

Kievit Sport


Sabina Klinkhamerweg 10 7555 SK Hengelo
088 454 7767 Klik om te bellen