Soellaart Outdoor & Wintersport


Kleine Houtstraat 49-53 2011 DG Haarlem
0235323735 Klik om te bellen

Over Soellaart Outdoor & Wintersport

Welkom bij Soellaart Outdoor & Wintersport!

Wij zijn een outdoor- en wintersportwinkel in Haarlem met een passie voor alles wat buiten is. Onze winkel is al meer dan 100 jaar een begrip in de regio en we zijn trots op onze rijke geschiedenis.

Waarom zijn we dit werk gaan doen?

Omdat we van het buitenleven houden en we willen dat andere mensen dat ook kunnen ervaren. We geloven dat iedereen moet kunnen genieten van de natuur en de activiteiten die daarbij horen. Of het nu gaat om kamperen, wandelen, fietsen, klimmen of wintersporten, wij hebben alles wat je nodig hebt om het buitenleven te omarmen.

Wij bestaan al sinds 1900

Soellaart Outdoor & Wintersport werd opgericht in 1900 door Jan Soellaart, die begon met de verkoop van fietsen en naaimachines. Later kwamen daar ook kampeerartikelen bij en zo ontstond de winkel die we vandaag de dag kennen. Door de jaren heen is de winkel uitgebreid en gemoderniseerd, maar we zijn nog steeds een familiebedrijf dat staat voor persoonlijke service en expertise.

Onze expertise

Bij Soellaart Outdoor & Wintersport kunnen klanten terecht voor alles wat ze nodig hebben voor hun outdoor- en wintersportactiviteiten. Van kleding en schoenen tot tenten en slaapzakken, we hebben een breed assortiment van hoogwaardige merken. Onze deskundige medewerkers helpen klanten graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies op maat.

Wat maakt Soellaart Outdoor & Wintersport uniek?

Ten eerste hebben we een lange geschiedenis en zijn we een gevestigde naam in de regio. We zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Daarnaast hebben we een groot assortiment van hoogwaardige merken en hebben we deskundige medewerkers die klanten kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Tot slot zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en trends, zodat we onze klanten het nieuwste en beste kunnen bieden.

Kom gewoon even langs!

Dus, of je nu een doorgewinterde avonturier bent of net begint met het ontdekken van het buitenleven, bij Soellaart Outdoor & Wintersport ben je aan het juiste adres! Kom langs in onze winkel in Haarlem of bezoek onze website om ons assortiment te bekijken en advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. We staan klaar om je te helpen om het buitenleven ten volle te omarmen.

Soellaart Outdoor & Wintersport in het kort

Artikelen

Accessoires
Hardware
Kleding
Schoenen
Wintersportartikelen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Soellaart Outdoor & Wintersport


Kleine Houtstraat 49-53 2011 DG Haarlem
0235323735 Klik om te bellen